skip to Main Content
Jobopslag: Autoriserede Psykologer

Jobopslag: Autoriserede psykologer

Vil du være med på et stærkt hold af fagligt dygtige psykologer, der arbejder i krydsfeltet mellem erhvervspsykologi og klinisk psykologi? Vi udvider med afdelinger i hele landet. Hvis du har den rette profil og erfaring, hører vi gerne fra dig. Giv os et ring eller send en mail, og lad os indlede med en uformel snak.

Link til Jobindex

Har du interessen for at arbejde i krydsfeltet mellem erhvervspsykologi og klinisk psykologi? Er du god til at analysere og skære ind til sagens kerne? Er du i stand til at rammesætte, fokusere og skabe resultater i korte og praksisnære forløb?

Vi søger autoriserede psykologer, der trives med selvstændigt arbejde, varierende opgaver og forskellige lokationer. Vi udvider med afdelinger i hele landet. Vores arbejde omfatter:

  • Korttidsforløb med fokus på tilbagevendende til eller fastholdelse i arbejdslivet.
  • Samtaler med både medarbejder og leder, hvor fokus er involvering af virksomheden, facilitering og sparring.
  • Udviklende og tilpassede forløb på virksomheder, hvor vi gennem konkrete opgaver og trygge rammer skaber positive erfaringer med arbejdslivet.
  • En helhedsorienteret indsats, hvor vi lærer den enkelte at fokusere, prioritere og handle aktivt for at mindske stress og skabe gode vilkår for sig selv.
  • Kompetenceudvikling til både medarbejdere og ledere.

Som psykolog hos Blenstrup & Bisgaard skal du finde det interessant at arbejde med mennesker med forskellige baggrunde, der har det tilfælles, at de er udfordret i forhold til deres arbejdsliv. Du anser skriftlig formidling som en naturlig del af din arbejdsdag, og du er stærk i din evne til at formidle både indtryk, proces og konkrete anbefalinger videre til fagpersonale.

Du kommer til at indgå i et team af kompetente psykologer, og du skal kunne lide at arbejde selvstændigt både på vores lokationer og på egen hånd ude blandt vores kunder. Opgaverne omfatter korttidsterapeutiske forløb, kursusforløb, udviklende virksomhedsrettede forløb, psykologisk afklaring, test og supervision af andre faggrupper.

Blenstrup & Bisgaard er inde i en spændende udvikling, hvor vi udvikler både vores virksomhedsprofil og vores ydelser. Vi ønsker en medarbejder, der ønsker at bidrage til virksomhedens udvikling, udvidelse af netværk og udvikling af nye produkter.

Vi tilbyder:

  • Grundig oplæring
  • Fast intern supervision
  • Løbende sparring
  • Team af fagligt dygtige og engagerede kolleger
  • Efteruddannelse

Kandidater indkaldes til samtale løbende. Tiltrædelse august/september 2019. Der tilbydes fuldtidsansættelse efter funktionærloven. Ansøgning sendes til Flemming Blenstrup på fb@blenstrupbisgaard.dk.
For yderligere information kontakt Flemming Blenstrup på tlf. 41 130 140 / fb@blenstrupbisgaard.dk.


Virksomhedsprofil

Blenstrup & Bisgaard er et konsulenthus bestående af uddannede psykologer. Vi løser opgaver ud fra en solid kombination af erhvervspsykologisk og klinisk erfaring. Det betyder, at vores indsats er forankret i en bred viden og forståelse for både det enkelte menneske, de psykologiske forhold og udfordringer, der gør sig gældende og virksomheden som organisation.

Vi skaber øget klarhed i en ofte kompleks situation, vi synliggør handlemuligheder for både den enkelte og for virksomheden, og vi gør det muligt for den enkelte at træffe valg og handle herpå.

 

Back To Top
X