skip to Main Content

Birgitte Rasmussen

Psykolog

Cand.psych

28 147 187
bkr@blenstrupbisgaard.dk

Birgitte Rasmussen er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet. Birgitte har en baggrund som associeret konsulent i Mannaz og i PeopleTools, hvor hun har arbejdet med udvikling af medarbejdere og teams i organisationer. Birgitte har erfaring med projektstyring af evalueringsprojekter, og hun har specialiseret sig i performance management, virtuelle teams og organisatoriske konflikter. Desuden har Birgitte et indgående kendskab til brugen af tests og profiler i rekruttering. Birgitte har derudover bred erfaring med terapi og coaching af medarbejdere, som befinder sig i svære arbejdssituationer, eller som rammes af stress og depression.

Som erhvervspsykolog arbejder Birgitte ud fra en integrativ tilgang og lægger vægt på medarbejderinddragelse. Hun tager afsæt i systemiske og anerkendende tilgange kombineret med en erhvervspsykologisk kernefaglighed. I individuelle interventioner arbejder Birgitte med afsæt i ACT, som hun kombinerer med erhvervspsykologiske metoder efter behov. Birgitte skaber et trygt rum til udvikling og læring, og hun beskrives som tillidsvækkende, engageret og faglig kompetent i sin tilgang. Derudover er Birgitte stærk i situationer, hvor mange holdninger, nuancer og følelser er i spil, og hun beskrives som respektfuld og diplomatisk i sin opgaveløsning.

Birgitte varetager individuelle samtaleforløb, rundbordssamtaler med nærmeste leder, afklarende forløb, erhvervspsykologiske interventioner og undervisningsforløb.

Back To Top
X