skip to Main Content

Hanne Würtz

Psykolog

Cand.psych

26 499 722
hw@blenstrupbisgaard.dk

Hanne Würtz er uddannet cand.psych. fra Københavns universitet med speciale indenfor det socialpsykologiske og kliniske felt. Yderligere er Hanne Würtz uddannet sygeplejerske fra Rigshospitalets sygeplejeskole og hun har primært arbejdet indenfor de akutte specialer, med international nødhjælp i Læger uden Grænser samt på offshore platforme i den danske olieindustri.

Hanne har et bredt funderet fagligt blik på komplekse situationer og solid erfaring med menneskelige reaktioner i mangeartede sammenhænge, dette såvel på individ- som gruppeplan. Ydermere har hun bred erfaring med relationelt arbejde, formidling og kommunikation. I Blenstrup og Bisgaard arbejder Hanne hovedsageligt med mennesker, der på forskellig vis er udfordret i forhold til deres arbejdsliv, herunder mennesker, der oplever kortvarige såvel som langvarige fraværsperioder. Hanne varetager desuden supervision af andre faggrupper, psykologfaglig sparring, og ACT-baserede undervisningsforløb i håndtering af stress, angst, depression.

Kendetegnende for et samarbejde med Hanne er oprigtighed, høj faglighed og respekt for mennesket såvel som opgaven. Hanne arbejder med fokus på muligheder, ressourcer og værdier, hvorved hun skaber udviklingsprocesser, der styrker den enkeltes evne til træffes valg og handle aktivt i overensstemmelse med personlige værdier.

Back To Top
X