skip to Main Content

Simon Henriksen

Psykolog

Cand.psych

27 245 401
sh@blenstrupbisgaard.dk

Simon er uddannet cand.psych fra Københavns Universitet, med speciale i arbejds- og organisationspsykologi. Simon har erfaring med at arbejde med mennesker og jobmarkedet fra rekrutteringsbranchen, hvorfra han har særlig erfaring med at matche kandidater og arbejde, samt med at sikre fastholdelsen af nye medarbejdere gennem korrekt udplacering. Han har også erfaring med implementering af gennemgående ændringer i virksomheders kerneprocesser, som involverer alle lag af organisationen.

Simon arbejder ud fra en bred forståelse af både enkelte individer og virksomheder, samt har bred erfaring med at samarbejde med og skabe meningsfuld kommunikation mellem personer i alle niveauer i en given organisation, fra driften til topledelsen. I det interpersonelle arbejde tager Simon udgangspunkt i ACT, som han anvender i tandem med erhvervspsykologiske metoder og faglighed efter behov. Hos Blenstrup og Bisgaard arbejder Simon hovedsageligt med individuelle forløb, der ofte omfatter tæt kontakt til nærmeste leder og arbejdspladsen.

Simon opleves som empatisk og indsigtsfuld i sit psykologvirke, samt med en særlig evne for at se og skære ind til kerneproblematikker i komplekse situationer. Gennem dette hjælpes klienten til at se og skabe nye handlingsmuligheder og veje mod et meningsfuldt og bæredygtigt hverdagsliv.

Back To Top
X