Bæredygtig ledelse

Ledelse af egne og andres ressourcer

Bæredygtig ledelse

Ledelse af egne og andres ressourcer

Du er her: Hjem » Bæredygtig ledelse » Individuelt forløb

Omkostningerne ved stres eller blot manglende engagement og trivsel er høje – både på det økonomiske plan virksomhederne og på det personlige og faglige plan for den enkelte leder og medarbejder.

De dygtige ledere og specialister skal være ”holdbare” på sigt, og niveauet for performance skal gerne være stabilt i dagligdagen og samtidigt kunne peake ved særlige lejligheder og akut behov. Alligevel overlades mange ledere til deres egen mavefornemmelse i vurderingen af egen og andres belastningsgrad, motivation og trivsel, fordi det er for svært at ”sætte på formel”.

I Blenstrup & Bisgaard har vi en dyb faglig viden og erfaringsmæssig forståelse for opretholdelse af menneskelige ressoucer over tid, stress og mental sundhed. Det er viden og kompetencer, som vi udvider og styrker hver eneste dag i arbejdet med stressramte ledere og medarbejdere. Vi hjælper med at genfinde balance, overblik, mening og motivation. Vi deler gerne ud af vores viden hvad enten du selv er ramt og har brug for hjælp, eller du har brug for konkret rådgivning omkring håndtering af stressramte medarbejdere. 

Så tag en snak med os – og gerne på forkant. Lad os bidrage til din bæredygtige ledelse af egne og andres ressourcer i næste lederudviklingsaktivitet eller -program.

Et individuelt forløb bliver selvfølgelig skræddersyet til din situation og dine behov, men kan eksempelvis bestå af:

    • Indledende samtale med dialog om din kontekst, dine styrker og dine udfordringer, samt beslutninger om fokus/mål og evt. test
    • 4-6 samtaler med øvelser og relevante træningsaktiviteter mellem sessionerne (Foregår face to face eller on-line)

Ud over samtalerne tilvælger nogle ledere at blive fulgt/observeret nogle timer i deres hverdag (fx et teammøde med medarbejdere eller et oplæg for peers mv.) for efterfølgende at få sparring i relation hertil.

Det er også muligt at inddrage din leder i en treparts dialog, hvilket ofte vælges ved stress/overbelastning eller ønske om bedring/optimering i (måske konfliktfyldt) samarbejde.

 

Alle forløb kan tilbydes på vores kontorer, på jeres arbejdsplads eller online.

Kontakt os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.