Mental Sundhed

– Øget livskvalitet, mere handlekraft, mindre belastning

Mental Sundhed

– Øget livskvalitet, mindre belastning

Du er her: Hjem » Mental sundhed

Flere og flere oplever det er udfordrende at håndtere de stadigt stigende krav og den kompleksitet, der kendetegner både det private og det professionelle hverdagsliv. 

I et forløb hos os hjælper vi dig med at genskabe overblikket og finde nye handlemuligheder, der styrker din evne til at navigere i hverdagens krav. Vi styrker din evne til at balancere de områder af dit liv, der har størst betydning for dig og dit mentale helbred. Resultatet heraf er mindre belastning, mere handlekraft og øget livskvalitet.

Når vi taler om mental sundhed, er det vigtigt at være opmærksom på, at mental sundhed handler om mere end fravær af stress og mistrivsel. Mental sundhed handler om det liv, du lever og de valg, du foretager. Vi mennesker trives, når vi lever og performer i overensstemmelse med vores egne værdier, fordi det er forbundet med mening for os; Når vi er den partner, vi ønsker at være. Når vi er den leder eller medarbejder, vi ønsker at være. Når vi er den forældre, vi ønsker at være. 

Mental sundhed handler i høj grad om mod til at skabe forandring, villighed til at tolerere ubehag og commitment overfor egne værdier. Vi ved, at dette kan være vanskeligt, og i processen får du både støtte, konkrete værktøjer og træningsopgaver. Du bliver mødt af erfarne universitetsuddannede psykologer, der alle har mange års erfaring fra både kliniske og erhvervspsykologiske opgaver.  

 

Vi tilbyder følgende:

Alle forløb kan tilbydes på vores kontorer, på jeres arbejdsplads eller online.

Du kan læse mere om vores Afbudsbetingelser og tilskudsmuligheder.

Kontakt os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.