Mentaltræning

– Resultater skabes med rette mindset

Mentaltræning

– Resultater skabes med rette mindset

Du er her: Hjem » Mentaltræning

Mental træning er til dig, der ønsker udvikling og bedre performance indenfor dit felt. Hvad end du er eliteidrætsudøver eller du har en erhvervskarriere kan mentaltræning hjælpe dig og dit team til at opnå bedre resultater. Vi er som nogle af de få mentaltrænere på markedet også uddannede psykologer, og har mere end 10.000 timers træning indenfor vores felt. Dette er din sikkerhed for topkvalitet i forløbene.

Mentaltræning er til jer, der ønsker at nå et højere niveau. Hvad end vi taler private virksomheder, skoler, eliteidræt, mv. er det centralt for organisationen, at I kan levere fremragende præstationer – især når det virkelig gælder og pres er en uundgåelig del af processen.

Vores Mentaltræning er både målrettet organisationer, ledere/trænere og medarbejdere/udøvere.

 

Individuelle forløb

Vores individuelle forløb skræddersys den enkeltes behov, så du får det optimale ud af sessionerne. Nogle sessioner kan således forgå på vores kontorer, mens andre kan tage afsæt i det miljø, hvor du skal performe.  Vi arbejder med konkrete redskaber til at skabe øget fokus og retning, og du vil udvikle evnen til at håndtere det pres, der naturligt følger med, når du skal toppræstere. Vil flytter dig til næste niveau, så klik på kontaktfeltet nederst på siden, og lad os tage en snak.

 

Team forløb

Det er nemt for et team at performe i medgang. Når resultaterne flasker sig, og når vi stråler i anerkendelse. Udfordringen er en anden, når teamet er under pres. Når resultaterne udebliver og målsætningen synes langt væk. Ofte er det først i disse situationer, når krisen kradser, at der tænkes i mental træning, teambuilding, mv., og det er en skam. Teams skal forberedes til at håndtere såvel opture som nedture, for igennem såvel succes som krise at kunne bevare fokus på opgaven. Hvis du gerne vil ruste dit team til både medgang og modgang, så tøv ikke med at kontakte os i dag.

Kontakt os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.