Du er her: Hjem » Mød os » Mød os hver især » Susanne Østergaard

Susanne Østergaard

Susanne Østergaard er uddannet Cand. Psych. fra Aalborg Universitet med speciale i arbejds- og organisationspsykologi og efterfølgende autoriseret fra Socialministeriet. Susanne Østergaard er Blenstrup & Bisgaards ekspert i psykisk arbejdsmiljø og bæredygtigt arbejdsliv. Hun har arbejdet med organisationer og arbejdsmiljø gennem mange år og har omfattende erfaring med at indgå i, analysere og identificere organisatoriske processer på både medarbejder, gruppe og organisationsniveau. Susanne har desuden specialiseret sig inden for rådgivning, undervisning, samt arbejdspladsvurderinger vedrørende psykiske arbejdsmiljø.

Susanne har i de seneste år særligt arbejdet i feltet mellem menneske og arbejdsmarked med fokus på fastholdelse eller tilbagevenden til arbejdslivet. Hun varetager individuelle samtaleforløb, rundbordssamtaler med nærmeste leder, samt supervision og undervisning.

Det er afgørende for Susanne, at alle mødes med nysgerrighed og respekt, samt at varetagelsen af opgaver tager udgangspunkt i den enkelte og tilrettelægges derefter. Susanne arbejder med afsæt i ACT, hvilket hun supplerer med værktøjer og metoder fra arbejdsmiljøfeltet, når dette er relevant.

Susanne opleves som rolig, tillidsvækkende og fagligt kompetent. I samarbejde med det enkelte menneske formår hun at skabe forandringer, der medfører oplevet personlig mening og øget trivsel inden for både det privat liv og/eller dennes arbejdsliv. Som underviser og facilitator beskrives Susanne som en stærk formidler, indlevende og omhyggelig.

Susanne Østergaard

Autoriseret psykolog
Cand.psych.aut
53 379 140
soe@blenstrupbisgaard.dk

Kontakt os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.