Mød din psykolog online

– Uanset hvor du befinder dig

Online

– Mød din psykolog online

Du er her: Hjem » Online
Få kompetent psykologhjælp online uanset hvor du befinder dig, når du har brug for det.
I et online forløb mødes du med din psykolog i en live videokonsultation. Det betyder, at du får specialiseret hjælp gennem en fleksible løsning, som du kan tilpasse efter dine behov.

Kompetent, hurtigt og sikkert
Uanset hvor du befinder dig, kræver det blot, at du har uforstyrret adgang til en smartphone, tablet eller pc i den tid, sessionen varer.

Så let er det:

1. Giv os et ring på tlf. 28 146 166, så tager vi en kort snak og finder det rette forløb til dig.
2. Du får tilsendt et link, så du kan oprette din konto, og så er du i gang.

Hvem leverer det?
Alle vores onlineforløb varetages af autoriserede psykologer fra Blenstrup & Bisgaard.Vi trækker på mange års erfaring fra både erhvervspsykologiske og kliniske opgaver, og vi arbejder uden skelnen mellem dit private- og professionelle liv. På den måde er du sikret kompetent støtte og vejledning omkring både private og professionelle forhold, hvilket ofte er nødvendigt, da vi tager vores vaner, strategier og adfærd med os på tværs af de roller, som vi besidder. Du kan læse nærmere om os her.

Hvad med sikkerheden?
Vi tager din datasikkerhed alvorligt og benytte en platform, der er GDPR compliant. Vores valg af platform er afgørende for, at vi kan garantere din datasikkerhed. Alle besøg på platformen er krypteret uanset om du benytter en pc eller din mobil. Du er derfor også sikret, selvom du er koblet på et åbent og offentligt hotspot.

Kontakt os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.